Bedankt!

IMG_1058De afgelopen dagen heb ik met veel plezier dit blog bijgehouden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er tussen 00:00 en 01:00 ’s nachts soms wel een beetje spijt van had, dat ik mijzelf had voorgenomen dit te doen. Alleen door de vele enthousiaste reacties, was het toch wel heel erg leuk om te doen. Na 00:00 kwamen de meeste pagina’s online en de volgende ochtend bij het ontbijt werd ik er al op aangesproken. Top! En erg motiverend.

En als ik het over motiverend heb, dan heb ik het meteen over alle fantastische kinderen die de afgelopen dagen tot onvergetelijke dagen hebben gemaakt. Het waren absoluut hele lange en drukke dagen van pakweg 7:30 tot laat in de avond (met het slotfeest tot bijna 00:30). De vermoeidheid kreeg echter geen enkele kans, want waar je ook keek, er was altijd wel een glimlach te vinden. En was het niet van één van de kinderen, dan was het wel als ik in een spiegel keek (ik ben nog niet zo van de selfies, dus ik gebruik nog een spiegel 😉 ).

Via deze weg wil ik alle mensen die hebben meegewerkt bedanken voor de fantastische dagen. Ik noem bewust bijna geen namen, want de kans dat ik er één vergeet is te groot. Toch wil ik twee mensen in het bijzonder wel noemen, omdat ik weet dat zij niet alleen deze dagen maar al maanden lang heel erg veel tijd gestoken hebben in alle voorbereidingen en/of voorrondes van de toernooien. Linsey Rijkaard en Jeroen Molenaar hebben een top prestatie neergezet! Thanks!!!

Dan uiteraard ook alle ouders en begeleiders van alle kinderen: jullie waren perfecte aanspreekpunten voor de organisatie! En dan als allerlaatste … UITERAARD … alle kinderen uit Brazilië, Spanje, Nederland, Israël, Maleisië, Denemarken en Engeland. Het was niet alleen voor jullie een geweldig weekend, dat was het voor ons net zo!

 

 

6 gedachten over “Bedankt!

  1. Hoi Rene, ontzettend leuk om alles terug te lezen. Zojuist het laatste team (Maleisië) afgezet op Schiphol. Bedankt voor alles de afgelopen dagen!!!

    Gr. Niek

  2. Geweldig verslag René! Het waren superdagen waar iedereen voor nu moe maar vooral ook voldaan aan terug zal denken. Echt een ervaring en dit was de Foundation zonder hulp van zo velen niet gelukt. DANK!

  3. Hoi Rene,

    Wij inmiddels weer terug in Spanje en weer uitgerust! Ik heb net de hele blog doorgelezen! Fantastisch dat je dit naast al het harde werk ook nog hebt in elkaar gezet! Ook vanuit Spanje willen we jou en al je collega vrijwilligers heel erg bedanken! Jullie hulp is ronduit geweldig!

    Groetjes Sander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s